ΕνημέρωσηΟικονομία

Sleed: Eνισχύει τη θέση της μέσω εξαγοράς

Την απορρόφηση του τμήματος Web και Mobile της eXtend ανακοίνωσε η Sleed, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των digital υπηρεσιών, ενισχύοντας σημαντικά τον τομέα τεχνολογίας.

Μετά από χρόνια άριστης συνεργασίας, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του web και mobile development. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν ακόμα πιο προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες τους, καθώς και να επεκταθούν σε νέες δραστηριότητες. Έτσι, λοιπόν, η Sleed απορρόφησε την ομάδα του τμήματος Web & Mobile της eXtend, η οποία έρχεται να προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στο development τμήμα της εταιρείας.

Η eXtend ιδρύθηκε το 2005 και απασχολεί 20 εργαζόμενους. Στόχος της είναι ένα επιλεγμένο πελατολόγιο, στο οποίο να μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε Web development, Mobile application development, ERP και Hosting Services. Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι NEF-NEF, Public, ACS, Swissport, LE MONDE, MAPFRE, e-satisfaction, Barilla, Molinari, Semeli κ.ά.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που εισέρχεται στη Sleed μία από τις σημαντικότερες ομάδες τεχνολογίας που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στη Sleed ακόμα καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες σε μία εποχή που η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιχειρήσεων. Ήρθε επομένως η στιγμή να “μεγαλώσουμε” μαζί» δήλωσε ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed.

Η δραστηριότητα της eXtend συνεχίζεται με τα υπόλοιπα τμήματά της (ERP consulting and

development, Private Cloud Hosting solutions, και IT support) όπως και η συνεργασία αυτών με τη Sleed.


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close