ΕνημέρωσηΠολιτική

Live: Ομιλία Μητσοτάκη στην παρουσίαση του σχεδίου για τον ΒΟΑΚ

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφέρει ότι ο ΒΟΑΚ είναι ένας δρόμος ζωτικής σημασίας για τη Κρήτη, που διαπερνά τα μεγάλα αστικά κέντρα του νησιού, συνδέει τις μεγάλες κρίσιμες συγκοινωνιακές υποδομές όπως λιμάνια και αεροδρόμια, εξυπηρετεί την πλειονότητα των τουριστικών υποδομών που φιλοξενούν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, χρησιμοποιείται από τη πλειονότητα των χρηστών επιβατικών αυτοκινήτων και ευρύτερα των κατοίκων της Κρήτης.

Γύρω από το Βόρειο Οδικό Άξονα, χτυπάει δυνατά η καρδιά όλης της Κρήτης, πρόκειται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να επισημάνει ότι κάνοντας άλματα σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση εξασφάλισε τις 3 πιο βασικές προϋποθέσεις: χρηματοδότηση, χάραξη, χρονοδιάγραμμα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει ότι «όσα έγιναν για τον ΒΟΑΚ μέσα σε λιγότερο από 22 μήνες, χρειάστηκαν για το Κόρινθος-Πάτρα 6 ολόκληρα χρόνια. Και μάλιστα για τον ΒΟΑΚ, που είναι ένα έργο και πολύ πιο σύνθετο και πιο μεγάλο, ένα έργο που για δεκαετίες φάνταζε αδύνατο να υλοποιηθεί, πλέον όχι μόνο ωριμάζει με ταχείς ρυθμούς, αλλά σύντομα η Κρήτη θα έχει ένα τεράστιο νέο έργο που θα δώσει ώθηση στην οικονομία και τις προοπτικές της».


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close