ΕνημέρωσηΠολιτική

Πηγές ΚΟ ΝΔ: Λευκή πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα – Αντί απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ μετά το υπόμνημα του Νίκου Παππά στην Προανακριτική σχετικά με την κατάθεση Καλογρίτσα.

Πηγές της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ σημειώνουν ότι ο πρώην υπουργός επέλεξε την ένοχη σιωπή αντί απαντήσεων.

«Ούτε κουβέντα για τους διαλόγους με τον κ Καλογρίτσα. Καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε. Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες» σημειώνουν.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα επικαλούνται τα μηνύματα που παρουσίασε ο επιχειρηματίας στην επιτροπή μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον πρώην υπουργό.

«Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!, αποκαλούσε ο σύντροφος Καλογρίτσας τον πρώην υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, αλλά ο ίδιος κ. Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του» αναφέρουν οι πηγές της ΝΔ.

«Αντί να παρουσιαστεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο κ. Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email & SMS που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων Off -Shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εν τέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παππάς, κατέθεσε δια του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα υπογραμμίζουν από τη ΝΔ.

Προφανώς ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες του για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις. Τελικά, ο κ. Παππάς αντί των απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή» καταλήγουν από την κυβερνητική παράταξη.


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close