ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου στο CNN Greece: Έρχονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Στο φόντο του συναγερμού υπό τον οποίο τελούν για την φάση όξυνσης της πανδημίας κυβέρνηση και ειδικοί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμανε την αντίστροφή μέτρηση για νέες προσαρμογές στα υφιστάμενα μέτρα που θα αφορούν κατά βάση τους ανεμβολίαστους.

Ερωτηθείς σχετικά από το CNN Greece o κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι: «Βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις του υπουργείου Υγείας με τους αρμόδιους και τους ειδικούς επιστημονες. Αν κάτι πρόκειται να αλλάξει ή να προσαρμοστεί, το οποίο επαναλαμβάνω κατά βάση θα αφορά τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, ενδεχομένως κάποιον αυξημένο διαγνωστικό έλεγχο για την προσβασιμότητά τους σε μεικτούς χώρους, ή εν πάση περιπτώσει όποιες προσαρμογές αποφασιστούν θα ανακοινωθούν έγκαιρα το επόμενο διάστημα».

Ο κ. Οικονόμου διευκρίνισε ότι: «Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείς να κόψεις από στοιχειώδεις λειτουργίες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αυστηροποιήσεις τα μέτρα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε εμφατικά ότι η στρατηγική της κυβέρνησης σε αυτό το στάδιο εδράζεται στο τρίπτυχο εμβολιασμός, η ενίσχυση και η θωράκιση του ΕΣΥ και οι αναγκαίες προσαρμογές στο πλαίσιο των περιορισμών.


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close