ΕιδήσειςΕλλάδα

Μυτιλήνη: Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά και παράνομα καπνικά προϊόντα

Οι συλλήψεις έλαβαν χώρα το πρωί της Δευτέρας στην Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Μυτιλήνης, προερχόμενο από τους λιμένες Πειραιά και Χίου, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ”, βρέθηκε να κατέχει ένα γυάλινο βαζάκι, περιέχον φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθαρού βάρους σαράντα δεκάτων του γραμμαρίου (0,40γρ.), καθώς και δύο πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα καπνού, συνολικού μεικτού βάρους εννιακοσίων δεκατριών γραμμαρίων (913γρ.), οι οποίες δεν έφεραν ταινία ασφάλειας-γνησιότητας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και τα καπνικά προϊόντα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 57χρονου ημεδαπού προέβησαν, το πρωί της Δευτέρας, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Μυτιλήνης, προερχόμενο από τους λιμένες Πειραιά και Χίου, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ”, βρέθηκε να κατέχει μια μεταλλική συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους είκοσι πέντε γραμμαρίων (25γρ.), καθώς και ένα γυάλινο βαζάκι, περιέχον φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους πενήντα πέντε γραμμαρίων (55γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close