Ενημέρωση

Κορωνοϊός- Ινδία: Πάνω από 3.500 θάνατοι και 196.000 κρούσματα

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 3.511 ασθενείς με την COVID-19, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 196.427 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Είναι μάλλον χαρακτηριστικό των διαστάσεων που έχει προσλάβει στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας η υγειονομική κρίση το γεγονός πως ο αριθμός κρουσμάτων αυτός είναι ο χαμηλότερος που ανακοινώθηκε από τη 14η Απριλίου.

Μία ημέρα αφού η Ινδία ξεπέρασε το όριο των 300.000 θανάτων, ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ανέρχεται σε 307.231 νεκρούς επί συνόλου 26,95 εκατομμυρίων μολύνσεων, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.

Χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία παραβιάζοντας τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού σπεύδουν στο χωριό Κρισναπάνταμ για να λάβουν μια δωρεάν δόση ενός «θαυματουργού φαρμάκου» που ανέπτυξε ένας Αγιουρβέδας.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ο οποίος ισχυρίζεται πως το φάρμακο που έφτιαξε είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της COVID-19. Ωστόσο, δεν υφίσταται κανένα επιστημονικό στοιχείο που να αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του.
Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close