ΕνημέρωσηΟικονομία

Ελλάκτωρ: Νέος CFO ο Δημοσθένης Ρέβελας

Τη θέση του CFO του Ομίλου Ελλάκτωρ αναλαμβάνει ο κ. Δημοσθένης Ρέβελας ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη διοικητική ομάδα.

Ο κ. Ρέβελας πριν αναλάβει τη θέση του στον Όμιλο Ελλάκτωρ κατείχε τη θέσει του CFO στη Γρηγόρης Μικρογεύματα ενώ είχε διατελέσει και Γενικός Διευθυντής της της Alpha Finance.

Η προσθήκη του κ. Ρέβελα στο δυναμικό της Ελλάκτωρ έρχεται σε να ενισχύσει την εταιρεία σε μια κομβική συγκυρία καθώς αφενός έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 120,5 εκατ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα προχωρά ο μετασχηματισμός του ομίλου με στόχο τη μείωση των εξόδων και την έμφαση στην αύξηση της κερδοφορίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ρέβελας αναλαμβάνει τη θέση του κ. Πουλόπουλου, ο οποίος και αποχωρεί από τον όμιλο.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δ. Ρέβελας υπήρξε, μέχρι πρόσφατα, Οικονομικός Διευθυντής και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Γρηγόρης ΑΒΕΕ, στέλεχος της Alpha Bank (2013-2018) σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως, Διευθυντής στη Διεύθυνση Παρακολουθήσεως μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Wholesale, Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ στην Alpha Finance (1993-2013), έχοντας παράλληλα διατελέσει και Corporate Officer στην Credit Commercial de France (1991-1993).

O κ. Δ. Ρέβελας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το University of Sheffield και πτυχίου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δήλωσε:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Δ. Ρέβελα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προσβλέποντας στην ουσιαστική συμβολή του σε ένα κομβικό σημείο εκσυγχρονισμού του Ομίλου ο οποίος υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης στη λειτουργική και χρηματοοικονομική του δομή. Εκτιμώ ότι η μακρόχρονη εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Δ. Ρέβελα θα βοηθήσουν στο μετασχηματισμό του Ομίλου ώστε να εξελιχθεί αλλά και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Πουλόπουλο, ο οποίος με υπευθυνότητα ανταπεξήλθε στα απαιτητικά καθήκοντά του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία».


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close